KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydziały

Nadzór nad wydziałami pełni Dyrektor, a ich pracą kierują Kierownicy Wydziałów przy pomocy Kierowników Wydziałowych Zespołów Administracyjno-Gospodarczych.

Mazowieckie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli Wydział w Ciechanowie

  • ul. H. Sienkiewicza 33, 06-400 Ciechanów
  • tel.: 23 672 40 31, kom.: 506 200 544
  • fax: 23 672 40 71
  • e-mail: ciechanow@mscdn.edu.pl

NIP: 525-249-20-11, REGON: 142639166


Mazowieckie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli Wydział w Ostrołęce

  • ul. Piłsudskiego 38, 07-410 Ostrołęka
  • tel.: 29 744 41 20, kom.: 513 086 645
  • fax: 29 744 41 30
  • e-mail: ostroleka@mscdn.edu.pl

NIP: 525-249-20-11, REGON: 142639166


Mazowieckie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli Wydział w Płocku

  • ul. Gałczyńskiego 26, 09-400 Płock
  • tel.: 24 364 40 70, kom.: 500 274 304
  • fax: 24 366 53 69
  • e-mail: plock@mscdn.edu.pl

NIP: 525-249-20-11, REGON: 142639166


Mazowieckie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli Wydział w Radomiu

  • ul. Kościuszki 5a, 26-600 Radom
  • tel.: 48 362 15 79, kom.: 609 423 961
  • fax: 48 362 44 90
  • e-mail: radom@mscdn.edu.pl

NIP: 525-249-20-11, REGON: 142639166


Mazowieckie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli Wydział w Siedlcach

  • ul. M. Asłanowicza 2, 08-110 Siedlce
  • tel.: 25 632 67 47, kom.: 691 922 934
  • fax: 25 633 93 20
  • e-mail: siedlce@mscdn.edu.pl

NIP: 525-249-20-11, REGON: 142639166


Mazowieckie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli Wydział w Warszawie

  • ul. Świętojerska 9, 00-236 Warszawa
  • tel.: 22 536 60 62; kom.: 609 423 954
  • fax: 22 536 60 61
  • e-mail: warszawa@mscdn.edu.pl

NIP: 525-249-20-11, REGON: 142639166

Podmiot udostępniający informację:
Mazowieckie Samorządowe Centrum Doskonalenia Nauczycieli
odpowiada: Jarosław Zaroń
data: 16-03-2020
wytworzył: Marta Konarzewska
data: 16-03-2020
data: 16-03-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 11-01-2019 - Edycja treści
  • 09-01-2019 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 497